Review Terminator: Dark Fate 2019

Chiar daca Terminator: Dark Fate se vede in formatul clasic, am ales sa il urmaresc tot la IMAX, la Cinema City din Shopping City Timisoara. Si bine am facut, pentru ca o continuare a unui film-legenda merita un ecran imens si sunet pe masura.

Povestea e aceea cunoscuta, un terminator din viitor aterizeaza in prezent si incearca sa omoare un viitor lider / comandat al rezistentei, iar “victima” e aparata de un super-soldat din viitor. A fost simpatic sa il revad pe Arnold Schwarzenegger – caruia i se vede varsta, dar cred ca se tine inca foarte bine. Linda Hamilton (Sarah Connor) nu face cel mai grozav rol, dar te tine in linia francizei Terminator.

O chestie pe care cei care vizioneaza filmul s-ar putea sa o observe e faptul ca e un focus clar pe rolurile feminine: Linda Hamilton, Mackenzie Davis, Natalia Reyes avand cele mai multe minute pe ecran. Sa fie bine, sa fie rau? Gusturile nu se discuta. Mie mi s-a parut o incercare interesanta.

Terminator il pune intr-o lumina buna si pe Gabriel Luna (pe care l-am mai vazut in Agents of S.H.I.E.L.D.). Eu cred ca rolul de Terminator – de data aceasta modelul Rev-9 – in Dark Fate i s-a potrivit foarte bine. S-ar putea sa il mai vedem si in alte filme si seriale cu “nume greu”. Poate si povestea, gandita in Mexico City, a creat oportunitatea pentru Luna, dar e de urmarit.

Ca si concluzie, fiind vorba de Terminator – va recomand calduros sa mergeti sa il vedeti. Chiar si doar pentru numele francizei. Ignorati nota de pe IMDB, rontaiti curiosi popcornul si bucurati-va sa auziti, de data asta, “I will not be back”. Over and out.


Si inca o mentiune: Joi, 31 Octombrie 2019, de Halloween ai la Cinema City o serie de filme la preturi speciale: Familia Addams (poate fi vazut si cu copiii), It 2, Countdown sau Crawl.

Terminator: Dark Fate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *