Review Morbius (2022)

Dupa o pauza ceva mai lunga, iata ca a venit momentul pentru inca un review. De data aceasta e vorba de Morbius (2022), vazut la Cinema City din Shopping City Timisoara, in format IMAX.

Chiar daca cei cu care am fost la film nu au parut impresionati deloc de poveste si de jocul lui Jared Leto, mie unuia mi s-a parut o introducere buna a lui Morbius pentru seriile multiverse care sunt in productie, posibil The Multiverse Of Madness sau Spider-Man 4 (later edit, posibil totusi sa nu fie cazul). Da, nota de pe IMDB nu e deloc grozava (4.7 din 10, la momentul redactarii acestui articol), dar si asteptarile cred ca au fost altele pentru majoritatea celor care au ales sa vada Morbius.

Filmul vine cu destul de multe clisee (dar hei, e totusi in MCU), efecte speciale bunicele (ideea de aer lichid la scenele cu ecolocatie mi s-a parut bine plasata) si soundtrack foarte bun. Adria Arjona joaca destul de slabut, lui Matt Smith ii sta bine ca si zombie (mai mult decat “vampir”), iar pe Tyrese Gibson il vad tot ca tipul funny din Fast & Furious, nicidecum ca pe un detectiv serios. Aparitia lui Michael Keaton lasa loc de “joaca” pentru multiverse.

Una peste alta, se putea mai bine, povestea lui Micheal Morbius a fost cumva “grabita”, ca o forma de introducere in MCU, dar nu-mi pare rau de orele petrecute la cinema. Eu i-as da un 6.5.

MORBIUS – Official Trailer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *