Review Men in Black International (2019)

Men in Black International? Chris Hemsworth si Liam Neeson? OK, suna bine. Iar la Cinema City, in IMAX, suna si mai bine. Problema e ca eu am plecat probabil cu niste asteptari foarte mari, iar povestea a fost destul de usor de “ghicit”, astfel incat nu am avut parte de prea mari surprize pana la sfarsitul filmului.

Mie mi-au placut Men in Black (1997) si Men in Black II (2002). Will Smith si Tommy Lee Jones au facut ceva simpatic, amuzant si …scifi. Era ceva diferit, sa te apuci sa prezinti extraterestrii cu atata lejeritate. MIB III a fost asa si asa. Cu International speram sa vad ceva in plus la poveste. Am avut insa parte de muuult mai multa comedie, de un Pawny excelent, de sound track antrenant, dar nu si de poveste. Si poate si o Tessa Thompson care nu s-a pliat prea bine pe rol.

Ca si mentiune personala, Men in Black: International se poate vedea foarte bine cu copiii. E un film realizat “de joaca” din punctul meu de vedere. Spre deosebire de opiniile auzit in jur la sfarsitul serii, eu cred ca merita vazut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *