Review Incredibles 2 (2018)

Incredibles 2 e un film pentru toata familia. Dar pentru cei care au vazut si filmul din 2004, asta nu e o surpriza. Se pastreaza linia simpatica a personajelor, dublata acum de nou-descoperitele superputeri ale lui Jack-Jack. Animatia e presarata cu glume atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Despre linia povestii nu o sa scriu nimic, pentru ca probabil ar strica filmul pentru cei care ar vrea sa il vada.

Pe langa Craig T. Nelson, Holly Hunter si Samuel L. Jackson, ale caror voci le-am auzit si in Incredibles (2004), se mai remarca acum si Bob Odenkirk (Breaking Bad, Better Call Saul). Filmul l-am vazut la IMAX la Shopping City Timisoara si pe langa grafica foarte buna (efecte speciale aduse la zi), sunetul e cel care te ajuta sa “intri in film”. Are nota 8.2 pe IMDB si cred ca e destul de aproape de adevar. O alta mentiune: se simte amprenta Disney (inclusiv in credits!).


Pentru cei care apreciaza formatele IMAX si 4DX, Cinema City are pregatite 6 filme pentru vara aceasta: Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, The Equalizer 2, Skyscraper, The Meg, Mission: Impossible – Fallout si deja mentionatul Incredibles 2.

Si un extras din comunicat:

Cei care vor alege ca destinaţie sălile T IMAX de la Cinema City din Bucureşti şi Timişoara, se vor bucura să vizioneze filmele verii pe cele mai mari ecrane din România. Imaginile nu sunt doar mai mari, ci şi mult mai clare, mai strălucitoare şi mai confortabile pentru ochi, iar sunetul este de 10 ori mai puternic decât într-o altă sală de cinema.

Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *