Review Glass (2019)

Incepand de astazi (18 Ianuarie 2019) Glass se poate vedea la Cinema City in format IMAX. Si daca ati vazut Unbreakable (2000) si Split (2016), va sugerez sa mergeti sa il vedeti, pentru ca e o continuare buna.

Chiar daca pe net apar destul de multe critici la adresa Glass (2019) si adevarul e ca inceputul filmului e mai lung decat m-as fi asteptat, din momentul in care Mr. Glass revine “la fapte” filmul se dezvolta frumos in ceea ce trebuie: intr-o ecranizare cu superheroes si supervillains.

Bruce Willis reia rolul lui David Dunn, dar se vede ca e obosit si spre final de cariera, in schimb James McAvoy face un rol mai bun – mi se pare mie – decat in Split: trecerea de la o personalitate la alta e mult mai “inchegata”. Samuel L. Jackson inca se tine destul de bine.

Sfarsitul filmului lasa loc pentru inca o parte, in timp ce dezvaluie existenta unei societati super-secrete care doreste sa “vindece” oamenii cu superputeri, indiferent ca acestia din urma ar fi perceputi ca buni sau rai. Una peste alta, cred ca nota de pe IMDB e corecta si filmul intalneste asteptarile, daca stii ca mergi de urmaresti un film cu supereroi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *