Review Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)

Au trecut 2 ani de la Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016), iar tehnologia a evoluat si asta se vede cel mai bine la IMAX, la “The Crimes of Grindelwald”.

Din punct de vedere al povestii, mie unuia mi-a placut mai mult ce-am vazut in 2016, insa din punct de vedere al sunetului si al imaginii, The Crimes of Grindelwald te va face sa tresari de mai multe ori. Ca sa termin totusi si cu ideea povestii, nu e vorba de lipsa unui fir logic bun, ci de incercarea de a mentiona cat mai multe personaje din universul Harry Potter, trasandu-le cateva minute de film si apoi lasand lucrurile in coada de peste. Pe unii dintre cei cu care am discutat despre film nu i-a deranjat aspectul asta, mie mi s-a parut OK sa mentionez.

Filmul are insa parte de actori care isi fac treaba foarte bine: Jude Law jucandu-l pe Albus Dumbledore sau Johnny Depp jucandu-l pe Gellert Grindelwald (cat de bine i se potriveste rolul!). The Crimes of Grindelwald lasa loc pentru un nou Fantastic Beasts, in principal pentru ca nu se termina. Da, tot filmul cladeste povestea lui Aurelius Dumbledore. Mai multe detalii ar strica vizionarea, asa ca ma opresc aici.

One thought on “Review Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *