Reprezentat vanzari – Timisoara ( anunt )

Un anunt de angajare / colaborare pe postul de reprezentant vanzari. Il postez pentru un prieten, asadar gasiti mai multe informatii la adresa de email : office@dcprint.ro ;  Tot acolo se pot depune CV-urile;

Candidatul ideal

Persoana activa, comunicativa, persuasiva, dispusa efectuarii muncii de teren.

Responsabilitati / Beneficii

Responsabilitati: prospectare piata, initiere discutii pentru identificare variante de colaborare, incheiere contracte.

Beneficii: 10% din valoarea contractelor incheiate.

Pentru postul de Junior Sales Representative plata este pe baza de comision si se poate promova pe pozitia de Sales Representative dupa o perioada de aproximativ 2 luni.

Descrierea companiei sau a jobului

DC Print Media este o agentie de publicitate inca tanara, in clara ascensiune. Asta se poate vedea privind usor in urma colaborarilor noastre realizate. Nu ne permitem sa facem rabat de la calitate si asta se poate confirma prin activitatea noastra desfasurata pana acum. Glumim intre noi dar nu radem de nimeni. Nu exista timpi morti. La noi, raportul pret-calitate este pus in balanta prin proiectele dezvoltate si serviciile oferite clientilor nostri. Vrem doar sa le imbogatim ca numar, ca avem de ce. DC Print Media ne numim si veti vedea si De Ce am ales acest nume.

In cadrul firmei activeaza un grup de intreprinzatori tineri iar respectul, responsabilitatea si ambitia noastra sunt cuvintele definitorii care cu siguranta ne-au adus in fata. Haideti cu noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *