Reprezentanta Suzuki la Timisoara prin Promotor

Incepand de ieri (5 Decembrie 2018) se poate face drive test cu modelele Suzuki la Timisoara. Promotor si-a asumat rolul de reprezentanta in oras si asta mi se pare o chestie foarte buna, din care pot castiga atat potentialii cumparatori, cat si cei care au deja un model de Suzuki si doresc sa se asigure ca reviziile sunt facute la o reprezentanta.

Dupa seria de evenimente neplacute cauzate de dealerul anterior din Timisoara, sunt convins ca Promotor va aduce un cu totul alt suflu in comunitatea locala de posesori de Suzuki. Si vorbesc de comunitate, pentru ca deja poti vedea tot mai multe modele pe strazile din oras. Posesorii nu mai trebuie sa faca drumul pana la Arad pentru a realiza reviziile ori reparatiile la reprezentanta, iar cei care isi doresc un drive-test cu Ignis, Swift, Baleno, Vitara sau SX4 S-Cross au de mers doar pana la iesire din Timisoara (DN6, Ghiroda km5, 307200 Timiș). 

Suzuki s-a focusat – in ultima perioada – in principal pe motoare mici si pe benzina. 1.0 turbo si 1.4 turbo, cutii de viteze manuale si automate, tractiune fata sau 4WD (AllGrip) cu un nivel de echipare decent si cu costuri foarte accesibile, cam aceasta a reteta Suzuki. Mie unuia mi-au placut Suzuki SX4 S-Cross si Suzuki Vitara. La ultimul model mentionat m-au incantat paleta de culori disponibila, jantele sport, camera de marsarier (destul de buna), sistemul de navigatie & media si scaunele, care mie unuia mi s-au parut super comode. Sigur, modelul testat era cel Luxus si avea multe alte detalii de natura tehnica destul de impresionante pentru o masina care costa 24.000 de euro, noua. 

Pentru programari la drive test se poate folosi site-ul SuzukiTimisoara.ro sau numarul de telefon 0727.734.355. Si ca bonus info: in curand o sa fie disponibil in Timisoara si modelul Suzuki Swift Sport (o masina cu 140CP, 230Nm si sub 1000kg). 

Suzuki Vitara 2018
Suzuki Vitara 2018 disponibil la Timisoara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *