Repeti intrebarea de 5 ori ?!

tic verbal intrebareCred ca fiecare dintre noi are un tic, atunci cand vorbeste. Unii se balbaie, unii “aaaa”-ie pana adormi, altii isi ling buzele. Suntem oameni, ne acceptam “probleme”, de aia exista societate.

Totusi, pe mine ma enerveaza teribil unele ticuri verbale. Nu suport sa fiu intrebat acceasi chestie de 2-3 ori, chiar daca i-ai raspuns scurt celui care intreaba ca nu poti sa raspunzi in momentul acela. Nu suport sa fiu intrebat de 2-3 aceeasi treaba in interval de 5 minute. Asta pentru ca am tinut minte intrebarea, stiu ca trebuie sa iti raspund, doar ca in momentul asta nu pot sa o fac ! Vei primi un raspuns complet atunci cand pot sa il formulez.

Pe langa asta, ma enerveaza teribil cei care intreaba “ce?” dupa ce le-ai pus tu o intrebare, pentru ca in secunda urmatoare sa iti raspunda la intrebare, pentru ca de fapt au auzit-o si au inteles-o, dar au in sange nevoia obsesiva sa rosteasca interogativ acel “ce”. Nici macar nu te lasa sa spui din nou ce ai de spus, pentru ca iti vor raspunde intr-un fel aparte, e ca si cum ti-ar da peste nas.

Pe tine ce te enerveaza ?

4 thoughts on “Repeti intrebarea de 5 ori ?!

 1. Public User

  e doar tic verbal. recunoaste!

 2. Je

  Ce? Ce? Ce? Ce? Ce?

 3. Public User

  ah?ah?ah?ah?ah?

 4. Andrei

  Pe mine ma enerveaza … deja devin nervos, oau! ce nervos sunt ca nici nu mai pot scrie… Ce mai! Am devenit nervos de-a binelea, simt cum mi se ridica tensiunea, am tensiunea marita, simt cum imi tiue timpanele, sunt rosu de furie, vad stele verzi si negru in fata ochilor …

  Doamne ce nervos sunt, fugiti!, sunt realmente nervos, pe bune, ma enerveaza … CA NU SEMAN CU GEORGE CLOONEY.

  Acum, ca am zis-o parca nu mai sunt nervos…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *