Protest de nivel european!

In rondul de dimineata gasim o stire interesanta pe site-ul celor de la realitatea.net. Pare-se ca presa romaneasca are in sange exagerarea unor chestii, dar ca sa ramanem la subiect, stirea prezinta doua englezoiace care prostesteaza mai putin imbracate prin centrul Bucurestiului.

Din ce vad eu in poze, fetele nu sunt cu mult mai dezbracate decat umbla romancele noastre pe strada ( da, stiti pantalonii aia scurti carora nu prea poti sa le spui doar scurti ? sau cei de la mare care fac prezentare de moda in chiloti, pe strazile Constantei ? ), dar deh, ele sunt englezoaice si protesteaza.

Pentru ce protesteaza ? Pai, citez din stire putin mai jos

Două englezoaice au protestat nud în centrul Bucureştiului pentru salvarea urşilor bruni

Cine a avut treabă azi prin centrul Capitalei a avut parte de un spectacol mai puţin obişnuit pentru bătrânul Bucureşti. Două tinere aproape dezbrăcate au petrecut jumătate de oră în faţa Ambasadei Marii Britanii. Hainele şi le-au scos pentru un scop nobil: englezoaicele vor să salveze urşii bruni!

Imagini deja obişnuite în marile oraşe ale lumii, extravaganţă pe străzile din Bucureşti: protestele nud ascund fel de fel de iniţiative. Cel de la Bucureşti are o ţintă precisă: salvarea urşilor bruni.

Eu unul stiam ca nud inseamna COMPLET dezbracat. Realitatea stie altceva conform titlului. Dar tot realitatea se corecteaza putin mai jos, in text

Două tinere aproape dezbrăcate

Pai stai dom’le, erau nud sau nu erau nud ? … nu mai conteaza detaliile! conteaza ca erau englezoaice si ca erau in mijlocul Capitalei.

One thought on “Protest de nivel european!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *