Probleme cu site-urile

In cazul in care nu s-a observat, majoritatea site-urilor la care lucrez au fost offline. Vreo cateva zile. Problema a fost de la hosting, uite asa am ramas eu cu ele cu ceva dumpuri mai vechi la DB si cu fisierele pe care le-am salvat acum o vreme. E totusi in regula, atat timp cat reusesc sa le aduc la “viata” iar.

Si blogul a fost destul de mult offline si nici nu m-am putut ocupa sa il aduc live mai repede, pentru ca vodafone nu imi prea permite transfer FTP. Am incercat sa trimit niste dumpuri, dar de pe wireless-ul unui alt hotel la vreo 500 de metri de cel in care sunt cazat.

Am un noroc incredibil atunci cand vine vorba de plecat in concediu. Nu reusesc mai deloc sa ma relaxez, pentru ca se intampla ba una, ba alta si sunt nevoit sa ajung online.

Trebuie sa refac galeria de poze de pe banatul info, trebuie sa refac retete culinare si citate celebre de sub JBV si mai am de lucrat si la designul lor. Asa ca voi avea o luna iulie aglomerata rau de tot. Imi cer scuze celor care au cautat informatii pe blogul meu sau celor care au intrat sa citeasca si m-au gasit offline.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *