Pro Anunturi – deocamdata beta

Pro Anunturi – deocamdata beta

Va spuneam ca abia ce am terminat un proiect la care lucrez de ceva timp. Nu e nimic extraordinar, nu inventeaza o modalitate noua de afaceri, ci e pur si simplu un sistem de anunturi gratuite – sistem pe care am vrut sa il realizez asa cum am crezut eu ca trebuie sa arate unul. Simplu de postat un anunt, usor de realizat un cont, imagini, doar informatiile de baza.

Practic, atat cel care posteaza cat si cel care cauta un anunt sa fie avantajati. Mai departe voi incerca sa merg cat mai mult pe regiuni si localitati, pentru ca sustin dezvoltarea regionala. Centralizarea nu mai merge nici macar in .ro, site-urile trebuie dezvoltate pe un target cat mai specific. Cel putin asta e parerea mea.

Sa spunem ca site-ul este in versiunea beta, inca nu este foarte mult continut online, insa cred ca odata cu trecerea timpului se va rezolva “problema” aceasta, asa cum mi-a fost demonstrat si la alte portaluri pe care le-am lansat singur sau in colaborare.

Daca totul merge asa cum ma astept eu, pana pe la sfarsitul lunii astept si un raspuns sigur de colaborare de la o persoana cu care am discutat in legatura cu mentinerea site-ului. Astept si pareri de la voi!

One thought on “Pro Anunturi – deocamdata beta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *