Poveste in Vicenza -Este 3 august- by FortaTrinidad

Este 3 august si mai avem mai putin de o luna pana sa definitivam transferurile . Iata lotul pe care il am la dispozitie in acest moment :

GK : – Matteo Guardalben : fara-ndoiala , titularul postului de portar in acest sezon , un portar cu reflexe destul de bune , pozitionare , agilitate si cu o buna capacitate de a juca situatiile de unu la unu. Are 33 de ani si cred ca inca ne mai poate ajuta 1 sezon-2.

Adriano Zancope : la 35 de ani , este o rezerva foarte buna a lui Gardalben , cu aproximativ aceleasi calitati ca acesta , insa varsta i le-a scazut un pic.

Fundasi :

Marco Andreolli : stalpul apararii mele , un fundas tanar , de 20 de ani , imprumutat pe un sezon de la As Roma , cu tot ce ii trebuie pentru a ajunge un jucator mare : calitati psihice foarte dezvoltate , fizic impunator si abilitati pe masura
Gaetano de Rosa : experienta acumulata in 16 ani de activitate in fotbal , ii confera fundasului de 34 de ani un avantaj in lupta pentru titularizare cu mai tanarul sau coleg Scardina. Totusi , nu sunt multumit de viteza acestuia, insa se pare ca simtul pozitionarii dezvoltat in cariera sa ne poate ajuta .
Francesco Scardina: aparatorul de 25 de ani poseda calitati fizice bune , stie sa se pozitioneze si sa marcheze om la om un adversar , insa ma ingrijoreaza lipsa sangelui rece si tehnica sa inferioara celorlalti fundasi
Emanuele Terranova : la 20 de ani , reprezinta a patra varianta pe postul de DC . Poseda calitati fizice medii , insa , ca si Scardina , nu are curajul de a face interventii la limita , nu stie sa lucreze in echipa si ii lipseste tehnica .

Davide Brivio : sub nicio forma nu-l voi folosi pe tanarul fundas stanga de 19 ani , detinut in coprietate cu Atalanta .Ii lipsesc toate calitatile importante pentru acest post si motivul pentru care inca il tin este faptul ca nu am rezerva pe partea stanga a apararii . Momentan , Scardina este titularul pe stanga , el fiind acomodat cu acest post .
Razvan Farmache: jucatorul de 28 de ani adus de la Farul Constanta , din Romania , este titular incontestabil , avand tot ce ii trebuie pentru a evolua pe postul de fundas dreapta .
Luis Helguera : Fratele mai mic al lui Ivan Helguera de la Valencia este la origine mijlocas defensiv/central , insa concurenta prea mare pe postul de mijlocas ma face sa-i cer sa se reprofileze pe postul de fundas dreapta , acolo unde va fi prima rezerva a lui Farmache

citeste tot

2 thoughts on “Poveste in Vicenza -Este 3 august- by FortaTrinidad

  1. Jamilla

    nu sunt microbista si totusi m-a p[rins articolul asta al tau 😉 insa ce e mult, strica 😛 adica nu le am cu fotbalul :))))))

  2. Mihai Jepan

    Ma bucur ca te intereseaza si genul asta de articole. De fapt nu este al meu, este al unui membru al forumului FMBUFF ( despre football manager si sporturi in general )

    Sunt mai multe persoane care scriu story-uri, mie unuia mi se par foarte interesante si de aceea le si promovez cu ajutorul blogului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *