Porsche lanseaza Audi Q5 in Romania

audi q5

Porsche va lansa in Romania noul Audi Q5

Si uite cum ajungem la noi la nivele europene baaa! Ne aduce Porsche si la noi in Romania modelul Q5 de la Audi. Numai ca, vedeti voi, la noi in Romania avem deja si Audi Q8. Dar pun pariu ca astia de la Audi nu stiau de chestia asta si uite asa ne baga ei o cifra mai redusa ca valoare. Pai sa aiba succese la noi cu de-alde Q-uri inferioare de al nostru local si mediatizat Q8 ? Nu stiu ce sa zic… Poate zice Cabral ceva de treaba asta ?

Stirea pe bune…

Oricum pana atunci, sa dam citire din Mediafax ( de unde e si poza BTW )

Porsche România, importatorul mărcii Audi pe plan local, va lansa, miercuri, SUV-ul Q5, disponibil cu o motorizare pe benzină şi două diesel, la preţuri cu TVA cuprinse între 38.850 şi 46.400 de euro, potrivit informaţiilor furnizate, vineri, agenţiei MEDIAFAX, de către companie.

Ţinta de vânzări pentru Q5 este de 600 de unităţi în 2009.

Eh, 600 de bucati de Audi Q5 nu e de aici de colea. Este totusi un SUV destul de scump. Da, cerculetele de la Audi vand unui cerc restrans de pasionati, iar in rest.. ? Pai in rest va fi ca la Ferrari. Producatorul italian a inceput sa “bage” in tara noastra draga pana si masini second hand, pentru ca la noi e cererea mare.

Concluzie ?

Romanii vor masini scumpe. Asa ca alea 600 de unitati..o nimica toata. Eu le sugerez macar de trei ori pe cat au planificat.

One thought on “Porsche lanseaza Audi Q5 in Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *