Pontaj online gratuit pentru Freelanceri (Guest)

Articol furnizat de catre Echipa Tassis, careia ii multumesc pentru contributie. Daca nu stii ce anume e Tassis sau ce poti sa faci cu el, arunca o privire peste site-ul lor. Merita sa iti faci un cont gratuit, mai ales daca esti freelancer sau un startup cu pana la 3 angajati / colaboratori.


Ești freelancer? Știi deja că organizarea timpului este, pe lângă găsirea proiectelor, una dintre cele mai mari provocări. Deși ai avantajul de a-ți seta singur agenda, și distragerile sunt pe măsură, iar să rămâi productiv și concentrat nu este simplu.

Un program de pontaj gratuit este o soluție la îndemână pentru a-ți duce la bun sfârșit sarcinile și a-ți menține clienții mulțumiți. Află în continuare care sunt principalele avantaje ale unui soft pontaj gratuit.


Un soft pontaj gratuit te ajută să fii mai productiv 

Solopreneur, liber profesionist sau consultant pe cont propriu – oricare ar fi denumirea cu care te identifici, ca freelancer cu siguranță cunoști capcanele dezorganizării. Ești unicul responsabil al zilei tale de lucru, așa că ai nevoie de instrumente care să te motiveze să menții ritmul.

Un soft de pontaj gratuit folosit în mod regulat te va responsabiliza și îți va oferi mai mult control asupra muncii tale. 

Utilizarea unui program pontaj gratuit este mai simplă decât crezi: pornești și oprești cronometrul la începutul și finalul reprizelor de lucru, ca la final de zi să poți vedea numărul de ore lucrate. Atât.
Când configurezi un soft pontaj online gratuit, e important să-ți definești de la bun început clienții, proiectele și task-urile, ca să poți face alocări cât mai specifice atunci când pontezi.

Un soft pontaj gratuit eficient îți oferă funcția de vizualizare a calendarului activităților.
De exemplu, în aplicația Tassis – un program de pontaj gratuit pentru freelanceri, dacă selectezi un client, un proiect sau un interval de timp, poți genera o diagramă care te ajută să anticipezi și să programezi activitățile viitoare, să evaluezi cât durează un proiect, să determini resursele necesare și să observi dependențele între diverse activități. 


Un program de pontaj gratuit te ajută să te implici în mai multe proiecte 

Dacă să îți înregistrezi zi de zi activitatea într-un software pontaj gratuit te face mai productiv, asta înseamnă că în timp vei reuși să înlături timpii morți și vei putea să preiei mai multe proiecte care să-ți crească semnificativ veniturile. 

În plus, raportând numărul de ore lucrate înregistrate de un soft de pontaj gratuit la fee-urile din contract, poți face rapid o analiză a rentabilității pentru fiecare proiect în parte.
Asta îți va oferi un insight despre cât de profitabilă este afacerea ta și care sunt clienții și tipurile de proiecte pe care să te concentrezi pe viitor.Realizând pontaj gratuit, oferi transparență clienților tăi

În industria IT, în comunicare, design și alte industrii creative este obișnuită facturarea după tarife orare. Contorizarea efortului alocat în proiecte este facilă într-un software pontaj gratuit: selectezi proiectul din listă, pornești cronometrul și îl oprești când ai încheiat.

Iar dacă folosești în mod regulat acel program de pontaj gratuit, la final de lună ai și bilanțul orelor lucrate.
Tassis, soft pontaj gratuit, îți permite să generezi rapoarte și statistici pe care să le trimitiți clienților. Aceștia vor aprecia organizarea și transparența și vei putea justifica cu credibilitate depășirile estimărilor inițiale de timp.


Pentru pontaj online gratuit, Tassis oferă toate instrumentele de care are nevoie un freelancer. Vezi aici toate beneficiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *