Politica pentru abonamente Cosmote!

Nu mi-am facut abonament pana acum la Cosmote. Am doar la Orange pentru mobil si la Vodafone pentru internet mobil. Dar astazi am trecut pe la Germanos, ca sa o ajut pe Sorina sa isi aleaga un telefon la un abonament Cosmote 60. Si nu am reusit, doar din cauza ca politica pentru abonamente noi de la Cosmote e de cacat.

Nu sunt sigur ca nu e la fel si la ceilalti furnizori de telefonie, dar daca nu ai 18 ani, nu poti sa iti faci abonament, chiar daca ai toate actele de la parinti, buletin, carnete si adeverinte si nici confirmare verbala/scrisa din partea parintilor sau chiar daca parintii au deja abonament.

Chestie care e deplasata. Pentru ca nu iti poate garanta nimeni ca la 18 ani ai mai multi bani decat la 17 ani. Asa cum poti sa lucrezi de la 16 ani, mi se pare normal sa iti poti face un abonament, tot la 16 ani. Sunt lichele si paduchi care isi pot face un abonament, la 18 ani, chiar daca singurii bani pe care ii au ii cheltuiesc pe tigari si bautura, in timp ce o persoana care are bune intentii, isi castiga singura banii si isi va plati abonamentul la timp – dar are 17 ani – , nu are aceeasi posibilitate!

Ascultam astazi la radio despre niste sondaje realizate in mediul de afaceri din Romania. Unele dintre ele au fost efectuate pe investitori straini. La intrebarea “Care este cea mai mare problema, pentru un investitor strain, in Romania?”, 99% ( nouazecisinoua la suta !!! ) au raspuns “birocratia”.

Unele chestii ar trebui sa se schimbe…

3 thoughts on “Politica pentru abonamente Cosmote!

  1. Public User

    in curand vor cere dimensiunea parului pubian, trecuta intr-o adeverinta de la medicul de familie, autentificata la notar, cu aprobarea primariei Timisoara.

  2. Cristina

    Pentru ciumpalaci e buna cartela!!!

  3. Public User

    @Cristina – sa inteleg ca tu ai cartela ? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *