Pentru ca lucrurile se misca atat de rapid

Din Noiembrie 2007 pana in Noiembrie 2012 am scris pe blog constant. Cateva postari pe saptamana, review-uri, noutati sau simple povesti. Dar de prin vara anului trecut mi-am dat seama ca atunci cand proiectele se aglomereaza, blogul trece pe locul doi, trei sau chiar mai jos. Pentru ca nu fac blogging de meserie. Scriu de placere si asta spune tot.

In astea cateva luni s-au intamplat multe:

1. S-a lansat Agentia de Print. Mai multe despre lansare a scris Calin. Agentia de Print este primul broker de print din Romania.

2. Noua versiune de PrimusTrans este online. Daca ai nevoie de un transfer aeroport in Bucuresti, PrimusTrans e cea mai buna solutie, cu sistemul de rezervare online si de calcul al pretului in timp real. Nu mai trebuie sa suni cu cerere de preturi, totul se rezolva pe site.

3. Exhelios a lansat brandul Aliphia. Daca te intereseaza informatii despre tratamente naturale & produsele pe care le poti folosi pentru tratamentul varicelor, arsurilor sau eczemelor poti sa accesezi aliphia.ro; Poti sa si comanzi produsele online

4. Site-ul Profilaxia s-a relansat, cu un nou design si o noua structura. Indiferent daca ai nevoie un control la medicina muncii in Timisoara sau Arad, de ecografie, ORL sau neurologie – poti verifica programul Profilaxia si iti poti face o rezervare in cel mai scurt timp.

5. Pentru cei care isi cauta o chirie in Timisoara sau vor sa achizitioneze un imobil, s-a lansat ImobilulMeu.ro; Anunturile sunt doar de la proprietari sau dezvoltatori, iar pe utilizatori nu ii costa nimic sa preia datele de contact.

6. Cei de la MBS au lansat mai multe produse noi si au o serie de oferte speciale: piese scutere, casti moto si ochelari cross/enduro – merita sa aruncati o privire peste site.

7. Daca sunteti parinti, TOMKY.ro vă va fi la indemana. Puteti sa achizitionati online hainute de bebe precum blugi, body, geci si pantaloni, toate produsele fiind de o calitate ridicata (produse nemtesti).

8. Noua versiune a site-ului Domafon a trecut pe live. Site-ul este creat ca un sistem catalog, comanda se poate face online prin formular de comanda, plata se face doar ramburs. Insa o pasarica imi sopteste ca urmeaza un magazin online, cu plata cu cardul pe langa cea ramburs.

9. Au fost relansate BanatSport.ro si NewsTimisoara.ro – doua dintre cele mai mari ziare online din regiunea de Vest.

Si toate astea sunt strict update legat de job. Am avut si ocazia sa calatoresc mult in ultima perioada, am vizitat orase noi, am cunoscut oameni noi si interesanti. Mi-am demonstrat ca Bucurestiul e un oras frumos (cel putin pentru mine, la varsta asta), contrar parerilor celorlalti.

Si inca sunt multe de scris. Dar totul treptat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *