Obtinuta la paintball

Asa cum spuneam, am fost la Jimbolia. La paintball. Impreuna cu o gasca de bloggeri. Totul organizat de YouClubVideo.com si, cred eu, a iesit foarte fain. Cladirea fostei fabrici de canepa a fost gazda unor jocuri fascinante, in care grupe (dez)organizate de bloggeri s-au pocnit cu bile rosii de vopsea pana au transpirat toti si au avut nevoie de hidratare cu bere ( mai putin fetele, care au ramas la suc si apa ).

Drumul pana la Jimbolia si inapoi nu are cinestie ce minute esentiale, demne de o povestire.  Hai ca poate hotelul de 5 stele de la Sacalaz (?!) a fost o atractie vizuala, dar in rest 150 km/h si mici discutii. Odata ajunsi acolo, Cosmin si Cristi s-au apucat sa ne povesteasca despre Youclubvideo.com – ideea, solutiile, planuri de viitor. Dupa care am trecut la joaca, pe echipe de cate 4.

Alergat, catarat pe scari inguste, ascuns dupa mormane de cauciuc sau prin tufisuri si cat mai multe focuri. Am reusit sa imi primesc o bila in spate, una in mana si una in cap. Pe cat de enervanta era masca, a fost de folos atunci cand am primit lovitura in “mecla”. Altii au fost mai ghinionisti : Richie, de exemplu, s-a ales cu o vanataie super colorata pe picior. Rana de razboi.

De rani nu am scapat nici eu, dar nu din cauza bilelor, ci din cauza ca am ratat o groapa mare si am facut poc de asfalt, in timp ce fugeam. Mica julitura la mana si o “raschetare” la tibie & genunchi. Am ramas cu sange si pantaloni de punker. Tot rana de razboi.

Locatia e super OK, e destul de mult spatiu acolo, costumatia e ceva mai greoaie, mai ales pe caldura care a fost azi. Dar in rest: distractie, suc, bere, mici. Primul termen defineste si ceea ce vrea YouClubVideo sa devina, pana la urma : un loc pentru muzica, sursa de distractie.

O sa va scarbesc si cu o poza, pana fac rost de mai multe imagini de pe la paintball.
Img0181

6 thoughts on “Obtinuta la paintball

 1. Andrei

  Frumos parchet!

 2. Public User

  Pai parchetu` conteaza ? 🙂

 3. dani

  asa meriti 😛

 4. Public User

  ai dreptate, asa merit!

 5. Andrei

  E de fag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *