O poveste in Vicenza FM story by FortaTrinidad

Acesta este lotul pe care ma bazez momentan .

In amicale am testat formula clasica 4-4-2 si functioneaza relativ . Inca nu stiu cum sa ma apar in fata formatiilor care joaca 4-2-3-1 .. dar sper ca voi gasi solutii. Mai am nevoie urgenta de un fundas stanga . Sunt in tratative cu sC Vaslui pentru Silviu Balace , pentru FC Dinamo pentru Cristian Pulhac si cu formatia braziliana Novo Hamburgo pentru brazilianul cu cetatenie italiana Alberoni.
Cele mai mari sanse le are Balace , pentru ca Alberoni ne-a informat ca nu este prea interesat de o mutare la Vicenza . Am decis totusi sa-i oferim un slariu de 300k euro pe sezon , mult mai mare decat actualul sau salariu , poate-l convingem .Pulhac are cele mai putine sanse , pentru ca tocmai a semnat un nou angajament pe 5 ani cu Dinamo .
Totodata , dorim sa mai luam o rezerva pentru atacanti , pentru ca simtim ca suntem cam descoperiti daca se accidenteaza unul din cei doi atacanti de baza . Liviu Ganea este cel vizat , Dinamo fiind interesata sa-l imprumute pe un sezon .Daca acest transfer nu va avea soti de izbanda , ne putem orienta spre Cristian Coroian , un alt jucator ce poate fi imprumutat de la Gloria Bistrita . Repet , n-am nevoie de superatacanti , ci de rezerve de atacanti .

Cand am venit la club ca manager , actionarii clubului Vicenza , prin intermediul presedintelui Sergio Cassingena , mi-au impus o clasare in prima jumatate a clasamanentului atat sezonul acesta , cat si sezonul urmator . De asemenea , doreau sa atinga faza a doua a cupei .
Bugetul de transferuri a fost unul mic , de 200.000 de euro , iar plafonul salarial cu 50.000 de euro peste cat cheltuiam la acel moment … dar prin aceste vanzari in masa am reusit acum sa am la dispozitie 600.000 de euro pentru salarii si 600.000 de euro pentru transferuri .

Pana acum , am fost activ pe piata transferurilor , in special la vanzari .

M-am dispensat pe sume frumusele de jucatorii care nu-mi trebuiau si de salariile lor mari :

Fundasul de 33 de ani Mirko Cudini a luat drumul Perugiei pentru 120.000 de euro
Portarul Marco Fotin a fost transferat la Bologna pentru 65.000 de euro .
Fundasul Daniele Martinelli a fost si el vandut la Taranto pentru 220.000 de euro
Tanarul fundas Andrea Tecchio l-am vandut la Martina pentru 200.000 de euro
Sosit inainte sa ajung eu la club , si Michelangelo Minieri a fost achizitionat de AlbinoLeffe pentru suma de 250.000 de euro.
Am mai vandut jumatatea pe care o detineam din drepturile lui Emiliano Testini Bresciei , pentru 140.000 de euro.

In total , am obtinut aproximativ 1 milion de euro din vanzarile jucatorilor neimportanti si am scapat si de o suma mare din bugetul de salarii.

articol complet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *