O poveste in Vicenza – FM Story by FortaTrinidad

Veni si ziua primului meci in Serie B …. incepeam in urmatoarea formula 4-4-2 : Guardalben – Scardina, de Rosa , Andreolli , Farmache – Perulli , Masiello , Bernandini , Raimondi – Schwoch , Zampagna
Lece , si ei cu un 4-4-2 : Benussi – Aronica , Polenghi , Diamoutene , Cottafava – Konan , Boudiansky , Ariatti , Zanchetta – Corvia , Tiribocchi.
In minutul 10 , Masiello suteaza din voleu si sutul este deviat in corner de un aparator advers , altfel ar fi fost 1-0 .La cornerul ce a urmat , Zampagna loveste mingea cu capul la colutul scurt , nimerind ce altceva decat aparatorul de la bara. Jucatorii lui Lece replica si ei tot printr-un corner , insa lovitura de cap a lui Corvia trece peste poarta.
Dupa un alt corner de-al nostru , mingea respinsa ajunge la Farmache care incearca o torpila ,respinsa in corner de Benussi.
Incredibil ! Dupa un alt corner , Zampagna trimite iarasi in aparatorul de la bara , mingea find apoi retinuta de portar. In minutul 45 , o lovitura libera bine executata de Bernandini ii gaseste capul lui Zampagna care trimite in BARA ! La pauza le spun jucatorilor ca pot sa invinga , dar ca trebuie sa se concentreze mai mult !
Dupa pauza , in minutul 49 , Masiello il gaseste cu o pasa la marginea careului pe Schwoch , care trimite fara preluare la vinclu : 1-0 pentru Vicenza , dar mai avem mult de rezistat . In minutul 62 , Bernandini incearca un sut de la marginea careului , respins de portar.
In minutul 80 , in urma unei lovituri libere din coltul careului , Tirribocchi suteaza la coltul scurt , insa Guardalben scoate miraculos ! In minutul 86 , Abbruscato centreaza de langa de Rosa , mingea se ducea pe capul lui Konan , insa iarasi Guardalben este la post si respinge !
Si iata si fluierul de final ! O binemeritata victorie : Vicenza – Lece : 1-0

articol complet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *