O poveste in Vicenza by FortaTrinidad – fm story

Perioada de cantonament s-a incheiat … Actionarii clubului Vicenza sunt destul de multumiti de jocul echipei si incep sa-mi acorde incredere , trecand peste faptul ca sunt la prima experienta ca antrenor . Insa cariera mea internationala de succes s-a dovedit un factor important in prezentarea mea ca manager al echipei Vicenza .

Primele doua meciuri ale cantonamentului nu au satisfacut pe nimeni : 1-2 cu La Chaux-de-Fonds si 2-2 cu ” satelitul ” Beijing Baxy ii facura pe suporteri sa-mi puna la indoiala calitatile tehnico-tactice .

A venit si al treilea meci al pregatirilor , cel cu rezervele mult mai titratei echipe Roma .. insa erau niste jucatori modesti , care nu mi-au pus probleme , reusing sa castig clar cu 7-0 .

La sapte zile de la victoria cu rezervele Romei , m-am deplasat in Olanda , pentru a intalni divizionara secunda FC Zwolle . Antonio Bernandini a deschis scorul , urmand ca apoi sa fiu pus intr-o situatie dificila : Stalpul apararii mele , tanarul Marco Andreolli , a faultat in pozitie de ultim aparator , primind rosu inca din minutul 25 . Insa mi-am continuat jocul dezinvolt si am mai inscris o data , urmand ca dupa pauza sa mai dau un gol . Pe final , olandezii au reusit golul de onoare .

Dupa acest meci , toata echipa parea aproape de punctul optim al pregatirii fizice , ultimul din perioada de pregatiri , euro-amicalul cu PSV .
Lotul era in mare parte definitivat , vandusem niste jucatori , cumparasem altii , dar acestia urmau sa fie aratati lumii la prezentarea echipei , dupa meciul cu campioana Olandei.

mai departe

2 thoughts on “O poveste in Vicenza by FortaTrinidad – fm story

  1. Dalia

    ti-am dat leapsa la mine pe blog 😀 scuzeeee 😛 da erai primu care mi-o lasat comentariu dupa ce am pus lapsa 😀

  2. Mihai Jepan

    Am urmat leapsa @Dalia 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *