O poveste din Vicenza – FM Story by FortaTrinidad

De asemenea , am mai semnat un acord cu Milan , potrivit caruia 2 jucatori de la tineretul lor se vor alatura echipei noastre pentru un sezon
Ambii au fost trimisi la echipa secunda de mine , pentru ca nu aveam nevoie de niciunul, insa banii oferiti de Milan , aproximativ 170.000 de euro sunt folositori .

Pe 4 August , seara , am primit raspuns de la SC Vaslui … il cedeaza pe Balace doar pentru 550.000 de euro . Era prea mult . Le ofer 400.000 de euro + 40% dintr-un viitor transfer . De asemenea , oferta pentru Pulhac este refuzata . Le ofer 600k + 40% dintr-un transfer .
Urmatoarea zi, aflu ca voi juca cu Mantova in Cupa … se putea si mai bine ,dar si mai rau.
Pe 6 august , aflu ca Alberoni nu vine la noi , asa ca pista Balace se reactiveaza . In caz de urgenta , se poate apela si la Semeghin ( Spaima Sticlelor de Vin ). In aceeasi zi aflu ca oferta mea de a plati 10% din salariul lui Liviu Ganea este acceptata de Dinamo , sa vedem daca si jucatorul vrea sa vina la noi.
Aflu ca Porumboiu cere 525k pe Balace , iar Dinmo 1,6 milioane euro pe Pulhac . Asa ca imi vine in minte Vladimir Bozovic , pe care sper sa reusesc sa-l transfer cat mai repede , dat fiind faptul ca in 8 zile am meciul de cupa cu Mantova.

Iata si meciurl de cupa cu Mantova …. inca nu am reusit sa gasesc fundas stanga ,Balace m-a refuzat , la fel si Bozovic si acum incerc pista Milhazes de la Timisoara , care cer pe el 625k 😐 .
Am inceput meciul aliniand formatia Guardalben – Scardina, de Rosa , Andreolli , Farmache – Masiello , Morosini , Bernandini , Raimondi – Schwoch , Zampagna
De partea cealalta , Mantova , aliniand si ea o formatie 4-4-2 : Handanovic – Balestri , Di Cesare , Notari , Calori – Caridi , Amodio , Grauso , Noselli – Corona , Godeas

articol complet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *