O deplasare la Grosetto

Am pierdut doua puncte pe teren propriu cu Mantova. Au tras cu dintii de rezultat saracii si ne-au cam tras-o. Oricum sunt dezamagit de cativa jucatori asa ca in iarna o sa iau masuri. Nu avem un atacant pe care sa ne bazam in fiecare meci, nici in aparare nu excelam. Totusi pe Antonioli sunt cel mai suparat. Pai ba frate, cand ai un salariu de 1.7 milioane de euro pe sezon si joci in Serie B, pai trebuie sa aperi poarta aia sa nu intre nimic in ea si daca e cat poarta de intrare a stadionului. Am inceput deja sa ii caut inlocuitor: Lupatelli e pus pe lista de transferuri de Fiorentina. Din cate am inteles s-ar dispensa de el pentru 150.000 euro si jucatorul nu ar cere mai mult de 300.000 pe sezon. Am face economie de 1.5 milioane daca il luam si renuntam la Antoniolli.

O deplasare la Grosetto, avea sa reprezinte etapa cu numarul 10 pentru noi. Gazdele, o echipa modesta, nou-promovata in Serie B care se baza pe foarte multi jucatori imprumutati, inclusiv de la noi. Lituanianul Danilevicius a fost imprumutat de conducere inainte de sosirea mea. Nu trebuie sa ne impiedicam de ei.

Gazdele au aliniat un 4-2-3-1 cu urmatorii jucatori in teren: Bressan – Mezzanotti, Mignani, Innocenti, Abruzzese – Moro, Gessa – Virga, Zecchin, Graffiedi – Danilevicius. Vom riposta cu: Antonioli – Lavecchia, Moras, Terzi, Bonetto – Semedo, Carrus, Amoroso, Valliani – Marazzina, Adailton.

Avand mare nevoie de cele trei puncte, incepem partida in ofensiva. Valliani si mai apoi Adailton cauta poarta lui Bressan dar acesta este la post. Apoi, pe contraatac, Virga ii paseaza lui Graffiedi care trimite o pasa pe viteza lui Danilevicius. Terzi e surprins pe picior gresit, iar lituanianul inscrie.
Grosetto se retrage apoi, lasandu-ne la carma jocului si incercand sa loveasca iar pe contraatac. Nu le iese insa pentru ca in minutul 32 Adailton face o preluare la limita offside-ului si trage imparabil in coltul scurt la portii lui Bressan. Imediat dupa pauza, le cer jucatorilor sa preseze. Bressan insa sare mereu din bara in bara si pana la final rezultatul de pe tabela ramane neschimbat. Grosetto – Bologna 1-1

Sunt dezamagit, iar am ratat 2 puncte. Cel mai mult ma deranjeaza ca ne-a luat puncte chiar un jucator de-al nostru. A jucat bine in acest sezon Danilevicius pentru Grosetto, e golgeterul echipei cu 6 goluri. Va trebui sa invingem neaparat in deplasarea de la Albinoleffe daca vrem sa tinem pasul cu contracandidatele.

citeste articol complet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *