Niste zile ceva mai agitate

agitatieDatorita faptului ca am fost prins cu tot felul de proiectele am uitat ca trebuie sa fac o “excursie” pana la Deva, ca sa imi recuperez talonul de la masina. Motiv pentru care dovada inlocuitoare a expirat si am fost nevoit sa calatoresc cu trenul si, mai apoi, cu microbusul. Calatoria cu un tren accelerat costa cu 11 lei mai mult decat cea cu microbusul pe distanta Timisoara – Deva ( adica 31 de lei ) . Sa traiasca CFR-ul!

Totusi, chiar daca am pierdut o zi pe drumuri, am reusit sa ma relaxez putin prin Deva, unde am auzit un domn cantand pentru bani. A fost probabil cea mai buna voce + chitara de care am dat pana acum pe strada. Chiar daca nu era imbracat prea bine, i se putea citi veselia pe fata acelui domn, in momentul in care rostea vers dupa vers si lovea coarda dupa coarda. E ceva ce o sa tin minte mereu.

In rest, am reusit sa finalizez un site de mobila din Timisoara, unde cerintele au fost putin mai ciudate. Apoi am decis ca vreau sa termin si cu mini-portalul de prezentare al lui Calin, asadar avem acum un dcprint.ro care necesita doar textele. Poate si mici finisaje, in functie de cum doreste echipa. Ce e deosebit, fata de alte site-uri ale tipografiilor sau agentiilor de media ? Faptul ca se ofera si informatii utile in cadrul paginilor cu produse. Exemple : tipografie Timisoara, carti de vizita, Afise si Calendare;

Urmeaza inca vreo 3 proiecte de terminat, pe termen scurt, iar apoi fac update profilelor de pe diverse sisteme sociale, imi refac portfoliul de lucrari si probabil imi fac si un update site-ului personal ( care a fost neglijat o mare parte din timp ).  Usor, corect ?

One thought on “Niste zile ceva mai agitate

  1. brainutza

    E interesant sa iti urmareasca cineva activitatea. Antrenant, sa ia parte. Palpitant, sa tina pasul cu tine. Faci o gramada de lucruri intr-un timp relativ scurt. Si le faci bine. Colaboratorii tai sunt diversi, de la ramuri de activitate diferite, la oameni foarte diferiti. Ai reusit de “n” ori sa-i faci pe cei mai dificili si chitibusari sa ajunga sa nu-ti mai puna nici o intrebare, ci sa-si smulga la finalul discutiei un zambet. Ai analizat si gasit in permanenta varianta optima pentru orice parea initial a fi o problema. Esti tare. Tine-o tot asa si vei ajunge unde-ti doresti. Pe langa dotarile tale (a se citi abilitati si cunostinte), considera si in continuare ca toate resursele mele iti sunt la dispozitie.
    Noroc si spor in continuare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *