Nimicuri zilnice ( linkuri )

Am dat vreo 100 de next-uri ca sa aflu ca 30 % prefera sa lase un ecran blank, vreo 40 % stau si se uita la monitoare, vreo 10 % nici nu sunt la calculator iar restul de 20 % ei bine, stiti prea bine ce se mai pune la webcam in zilele noastre (mai precis isi expun organele sau alte chestii pe net. Next rapid )

Experimentand cu ChatRoulette

Cand vine vorba de imobiliare Timisoara, preturile din piata s-au dus in jos insa nu spre sume care sa fie chiar acceptabile, tinand cont ca si majoritatea salariilor s-au redus considerabil si firmele investesc tot mai putini bani.

[…]

Spre exemplu, Grupul Bega prezinta pe site-ul firmei oferte de inchiriere birouri Timisoara, inchiriere spatii comerciale Timisoara si Bucuresti sau terenuri de vanzare pe o harta simpla a oraselor mai sus mentionate.

[…]

Imobiliare Timisoara ( articole similare aici si aici )

A..si daca tot am dat link , mai dau inca doua : imobiliare timisoara si canapele piele timisoara. Personal ador designul celui de-al doilea si canapelele prezentate.

Una-Alta

Multumesc frumos 🙂

Joi la Timisoara, Poli a intalnit lanterna rosie a campionatului. Diferenta de valoare era evidenta, dar cu toate acestea Ovidiu Sabau se temea de acest meci. Pentru oaspeti era ultima sansa pentru a se relansa in lupta de ramanere in primul esalon.

Poli Timisoara 6-0 Unirea Alba Iulia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *