New Google Analytics

Se pare ca cei de la Google au schimbat putin si fata Analyticsului. Dupa aparitia Custom Reporting si apoi a Advanced Segments, au aparut modificari de design si utilitate in “frontpage-ul” Google Analytics.

Parca totusi profilul fiecare site mi se pare putin cam maricel in momentul asta, insa imi place faptul ca pot sa vad in timp real diferentele de trafic de la o zi la alta, de la o saptamana la alta, de la o luna la alta sau de la un an la altul. De altfel afiseaza si numarul vizitelor in ziua precendenda, deci nu mai e nevoie sa fac click pe profil, decat daca am nevoie de informatii detaliate sau complete.

Apoi avem tool-ul de schimbare a numelui ( rename ) realizat destul de simpatic.

Si reorganizarea profilelor site-urilor in functie de Vizite, Bounce rate, Avg Time on site, Completed goals – cu o posibilitate de asc si desc ( ca sa ii spunem asa ).

Voi ce parere aveti ? Va place noua fata a Google Analytics ?

One thought on “New Google Analytics

  1. Andrei

    Folosesc aceasta unealta de la Google si rezultatul a fost cresterea CTR-ul paginilor pentru Adsense. De asemenea l-am inlocuit cu site-ul who’s amung.us. (http://whos.amung.us), deoarece Analytics mi se pare mai complex si mai exact. L-am lasat pentru blog, deocamdata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *