Misca-te spre o fapta buna!

Raluca si Catalin au pus pe picioare un proiect menit sa ajute un orfelinat, in primul rand, si sa va puna pe voi – iubitorii de miscare – la alergare.

Comunicatul de presa spune cam asa:

Alergotura a luat nastere din dorinta de a incuraja si alti oameni sa faca miscare pentru sanatate. Din 28 mai 2011, atunci cand s-a dat startul primei ture de jogging in grup, si pana azi, zeci de oameni au parcurs sute de kilometri si s-au motivat reciproc pentru a duce o viata mai sanatoasa.

[…]

Cu prilejul maratonului din 9 octombrie, Bucuresti si Timisoara, alergotura.ro ofera posibilitatea ca oricine sa se alature campaniei si sa faca o fapta buna, donand o suma de bani catre orfelinat. Alergatorii sunt incurajati sa se inscrie la evenimentele de alergare (5, 10, 20 sau 40 de kilometri).

Eu as vrea sa adaug faptul ca daca iti permiti sa donezi, indiferent de suma, cred ca va bine primit. Iar daca iti place sa alergi, poti participa la eveniment si pentru ceea ce inseamna “after event”-ul, socializare, discutii si idei. In alte vorbe, ajuti si orfelinatul si, de ce nu, te ajuti si pe tine.

Mai multe informatii se gasesc pe alergotura.ro

 

One thought on “Misca-te spre o fapta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *