Mania Youtube

Stiu ca sunt destul de multi interesati de Youtube. De fapt stiu foarte multi care cam doar asta fac toata ziua in fata calculatorului. Bine, din cand in cand mai dau si ei pe la profilul de hi5.

Oricum, se pare ca luna Ianuarie nu a fost chiar asa de grozava pentru Youtube. Aici sunt niste rapoarte interesante si un mic review a ceea ce s-a intamplat in media cand vorbim despre video.

70% of videos get at least 20 views
50% of videos get at least 100 views
Fewer than 20% of videos get more than 500 views
Fewer than 10% of videos get more than 1,500 views
3% of videos get more than 25,000 views
Around 1% of videos get more than 500,000 views

E destul de interesant raportul si asa cum spun si cei de la Softpedia News, e foarte probabil ca cei care intra mai rar pe Youtube sa fie interesati doar de cele mai populare filmulete.

Oricum, daca tot suntem la capitolul filmulete, video, media, e destul de interesant de citit si acest articol al lui VisUrat, despre cum se comporta Trilulilu la piata din Romania ( ma rog, e mai mult vorba despre haifaiverii care lasa comments complet aiurea ).

One thought on “Mania Youtube

  1. Hi5

    Sunt foarte multi romani pe hi5.Daca ei lasa aiurea sau nu,oricum sunt tot cei din jurul nostru.Oricum daca intrebi un “el” sau “ea” ce alege intre hi5 si youtube ,zice ca hi5…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *