Mami, lipsesc niste cifre… – trafic.ro

Daca as zice ca nu stiam despre asta, ar insemna sa mint. Stiam ca se va posta, stiam situatia si stiam ca ceva trebuie facut in privinta asta. Cosmin a facut o comparatie intre datele obtinute de la trafic.ro si cele obtinute de la Google Analytics, iar rezultatul e sufocant pentru orice webmaster : peste 50.000 de vizite care NU au fost contorizate intr-o singura zi!

Pana la urma, chiar daca unii nu vor considera asta ca fiind cea mai eleganta varianta de notificare a problemei, situatia trebuia expusa in online. Fie ca esti publisher sau advertiser, daca si pentru 2 minute te-ai gandit sa iei in considerare datele din trafic, ar trebui sa regandesti alegerea.

Atunci cand apar diferente atat de mari intre ceea ce inregistreaza Google Analytics si orice alt serviciu de tracking, tind sa nu mai privesc cu ochi blanzi al doilea serviciu de contorizare. Cosmin a pus o intrebare buna in articolul lui. Sunt curios daca e cineva acolo suficient de responsabil sa isi auto-raspunda, in primul rand.

Screenshots gasiti aici si aici

4 thoughts on “Mami, lipsesc niste cifre… – trafic.ro

 1. brainutza

  sa vedem, sa vedem, sa vedem, sa vedem….ce-o sa iasaaaa… 🙂

 2. Public User

  Eu sper sa o sa apara niste raspunsuri si rezolvari. Pana la urma, asta se doreste : imbunatatirea sistemului.

 3. brainutza

  Asa este. Sper si eu sa se ia masurile necesare si sa nu se mai ajunga la asta. In cazul de fata, cred ca sunt prea multi oameni gata de nemultumit…

 4. cosmin

  se poate si mai rau:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *