Magazin online de lumanari

Este unul dintre proiectele la care lucrez si eu. Am ales sa fiu parte din acest proiect din cauza faptului ca mi se pare interesanta ideea iar produsele sunt si ele de asemenea interesante. Vorbim despre un magazin online de lumanari si vaze, deci in mare de cadouri si decoratiuni interioare.

As vrea sa incep cu un review al designului. Sunt fan al culorilor mai inchise, iar in cazul acesta cred ca fundalul negru nu deranjeaza la ochi, se potriveste cu textul alb sau in unele cazuri roz deschis.  Inca de la inceput exista un meniu care imi spune ca pot fi pe stock produse noi sau la oferte speciale, este bine ca de la inceput sa ii dai de inteles clientului ca poate beneficia de ceva oferte ( tuturor ne plac ofertele, nu-i asa 🙂 ).

Logo-ul, in opinia mea, ar putea suferi ceva modificari pentru imbunatatire, deoarece este prea simplist si poate prea mic. Partea grafica a site-ului este impresionanta din punctul meu de vedere. Sunt imagini cu toate produsele, imagini clare si din care iti poti da seama usor daca acela este produsul pe care il doresti sau nu.

Procesul de cumparare se duce foarte usor la capat, dupa ce un cont a fost creat, functionalitate buna pe ansamblu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *