M-am saturat de drumurile romanesti!

Cel putin pe unde umblu eu mai des, drumurile sunt de cacat. Chiar si in Timisoara sunt riscuri mari sa iti faci varza masina, la doar 30km/h.

Canale peste care s-au tras randuri de bitum, dar pe care nimeni nu vine sa le inalte cu un guler de metal. Si uite asa cand e si aglomeratie si mai gasesti si cateva masini parcate pe banda intai, e inevitabil sa nu iti spargi masina in cacaturile alea.

Si asta e doar cazul canalelor, dar mai e si povestea cu drumurile intrerupte si pline de gropi, unde iti tremura masina de parca ai fi cerut un masaj la buci. Ieri am mai schimbat un bec la masina – farul dreapta. Astazi am observat ca mi s-a bulit si un bec de pozitie pe fata stanga. Sunt curios, maine iar patesc ceva ?

E obligatoriu sa mergem cu farurile aprinse acum si uite asa, din cauza gropilor, ajungem sa schimbam becurile la fel de des pe cat bagam si combustibil. Oare nu se hotaraste nimeni sa faca ceva ?! Ne distrugem masinile pe drumurile astea!

Urmatoarea masina pe care o voi achizitiona va fi una cu adevarat veche, pe care o sa pot “tura” si sa nu imi fie mila ca o fac varza pe drumurile de aici. Sa mai spuna cineva ca Romania nu trebuie sa ajunga “groapa de gunoi a Europei”. Da` cum dracu sa ajunga altceva, daca nu avem decat drumuri care cer masini de gunoi ?!

5 thoughts on “M-am saturat de drumurile romanesti!

 1. kosmin

  In tara asta nu intereseaza pe nimeni faptul ca drumurile sunt jalnice. Si nici nu se iau ( inca ) masuri.

 2. Mihai Jepan

  @kosmin – nu se iau masuri, ok, dar nici sa nu mai ceara nspe mii de taxe de drum
  @sorina – ba va fi veche, macar sa nu imi fie mila daca se face praf…. Planurile mele…acolo e alta treaba.

 3. Mihai Jepan

  Batem si pariu, ce sa bagam in joc ?!

 4. Mihai Jepan

  eeeh, ne ascundem dupa deget acum ?!

 5. Mihai Jepan

  Este seara, nu stiu ce chef am acum de gandit pariuri 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *