Locuri de munca

locuri de munca

Locuri de munca

S-a mai interesant cineva in ultima vreme de situatia locurilor de munca din Romania ? Asa, o analiza generala, ca nu se asteapta nimeni la ceva in detaliu, mai ales ca e criza asta de care vorbeste toata lumea, fiecare are altele mai bune de facut…

Ejobs, Bestjobs si alte portaluri similare care se ocupa cu recrutarea fortei de munca au fost tot mai aglomerate, odata cu disponibilizarile masive din perioada de inceput de an. In Timisoara, cel putin, am observat ca au “murit” foarte multe agentii imobiliare, multe firme de constructii au inceput sa se lase “la fund”, chiar si firmele pe IT sunt afectate.

O cautare rapida pentru locurile de munca pe SEO ( deh, ce sa caut si eu.. ) ca sa vedem cum sta treaba, iar ejobs.ro imi arata doar 6 rezultate, dintre care doar 5 sunt relevante.

Bun, incerc atunci pe Inginer in Timisoara. Primesc 22 de rezultate la o cautare la care in trecut aveam cateva pagini cu joburi.

Astept sa se umple de bani cei care au initiat criza asta, pentru ca pana la urma banii trebuie sa circule, nu vor sta blocati. Atunci cand cheltuiesti 50k euro/ luna, iar milionu` tau de euro sta, in loc sa-l rulezi, banii se duc destul de repede. La un moment dat nu iti va mai conveni sa nu-i investesti. Si atunci iesim si noi din criza, probabil.

2 thoughts on “Locuri de munca

 1. Andrei

  Foarte bun articolul.
  Am aplicat pentru un parteneriat pe eJobs pe parteneriat PFA in imobiliare si mi-au trimis servitori la bar si studenti part-time. Din Arad si pana la caransebes, din Beba Veche si pana la Sibiu.
  Probabil s-a infundat filtrul.

 2. Public User

  Da, e foarte probabila treaba cu filtru infundat.

  Destul de greu cu locurile de munca in perioada asta. Sa fie lucrurile chiar asa de grave.. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *