LetsHost.ie, cum se merge in IRL

Avem destul de multi romani care lucreaza in UK si in IRL ( chiar si eu am mai multi prieteni, amici si cunoscuti plecati sa faca un ban cinstit dincolo ), romani care s-au adaptat insa conditiilor de trai de acolo. Adica nu se mai uita asa de mult la cat anume platesc pentru anumite servicii, atat timp cat respectivele servicii sunt de calitate = isi merita si banutii aia in plus dati pe ele. La noi inca nu functioneaza toata smecheria asta cu calitate, bani mai multi, strategie de mentinere a clientului pe termen lung…

Un exemplu de chestie pe care romanii nu au inteles-o, e cat de important e sa ai hosting de calitate. Cred ca ati mai vazut linkuri spre CFSI sau site-uri din retea. Site-uri irlandeze, gazduite in Irlanda, pe un dedicat platit cu bani multi. Nu, in IRL serviciile de genul nu sunt ieftine. Nici numele de domenii nu sunt ieftine. Nici spatiu de publishing nu este ieftin. Nici asigurarea la masina. Dar pentru toate primesti ceva de calitate inapoi. De exemplu, baietii de la LetsHost.ie nu-s genul care sa ofere cheap hosting, cum se cauta atat de des in Google, insa uptime e real la ei si am putut sa observ asta in cei peste 2 ani de hosting cu ei.

Sunt lucruri nesemnificative pentru unii. Mai ales pentru cei care tin 20 de vizitatori pe zi intr-un site. Dar la o afacere, o sa fii dispus sa dai 100 eur in plus pe luna, ca sa stii ca esti asigurat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *