Lenjeria intima indrazneata si fosforescenta!

nota 1 : guest post

Lenjerie intima

Ultima inventie in materie de lenjerie intima este… fosforescenta. Ziua, chiloteii si sutienul arata normal. Interesant, in functie de cat de intim e cadrul in care ti se prezinta setul de lenjerie, dar nimic spectaculos.

Dar seara, imediat dupa ce ai stins veioza, sutienul si chiloteii prind… viata, raspandesc o lumina fosferescenta in jur – far calauzitor pentru barbatii mai putin virtuozi…

Setul de lenjerie intima care e menit sa-ti lumineze viata sexuala contine o pereche de chiloti si un sutien, colectia The Boudoir, lansata recent recent pe piata modei australiene. Creatorul companiei australiene Luminglow, Jan Hawley, de 55 de ani, din New South Wales, a declarat ca lenjeria indrazneata se datoreaza celor doi fii maturi ai sai, care au incurajat-o sa dezvolte aceasta idee.

“In aceasta colectie, lenjeria intima este mai mica si mai sexy. Am intitulat-o Budoarul, pentru ca este strict pentru ceea ce se intampla in dormitor dupa lasarea intunericului. Cat timp straluceste? Ei bine, probabil destul de mult. Dupa succesul colectiei originale, fiii mei s-au dovedit foarte interesati. Am preluat ideile lor si acum linia de lenjerie contine boxeri foarte mici si sutiene care lasa putine lucruri imaginatiei”, a explicat Jan.

Acum, piesele sale de lenjerie intima se vand in lumea intreaga, inclusiv in America si in mai multe tari europene.

Pana sa ajunga si in Romania, va recomandam un set de lenjerie intima Private Black, de la starshiners.ro.

4 thoughts on “Lenjeria intima indrazneata si fosforescenta!

  1. teodor

    “barbatii mai putin virtuozi” 🙂 ?
    Cred ca ai vrut sa spui “barbatii mai putin virtuosi” !

    Mai multa atentie, mai ales cind e vorba de un articol platit 😉

  2. Public User

    Asa cum este precizat, e un guest post, nu ma pot baga in textul nimanui fara acord. Cat despre virtuozi – cred ca provine din limba italiana. Dar e doar parerea mea.

  3. solarian

    Draga teodor, iti place sa critici, nu gluma! Totusi, cat de departe e google, sa-ti spuna si tie ca ambele cuvinte – virtuoz si virtuos – exista in minunata limba romana si ca au sens usor diferit, functie de context?

    Am intrat pe blogul tau si am citit dupa 2 secunde: “Din acest moment se pot urmari intrarile sint pe anume expresii functie de regional”. Ce zici? Tu in ce limba scrii? In romana aia corecta, nu!, te asigur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *