Le dobitocii din l`autobuz

stupidityN-am chef de fraze gen ” daca nu-mi place cu autobuzul, sa nu ma mai duc”. Nu m-as duce, sunt doar obligat de circumstante, pentru moment. Si chiar cred ca ii inteleg si pe ceilalti, le inteleg dorinta de a vorbi liber si de a se lauda, mai ales cand au inghitit comunism vreo 10-20 de ani. Dar orice e cu limita.

Daca eu vorbesc la telefon, imi pun handsfree ca sa pot sa fiu cat mai discret si sa nu fiu nevoit sa urlu la telefon, ca nu ma aud ce vorbesc din cauza manelelor din autobuz, atunci ma astept si de la tine, pasager in acelasi bus, sa incerci sa reduci volumul. Nu ma intereseaza cate kile de lapte ti-a dat vaca sau cum a inselat-o Romeo pe Ginuta lu` Clapau, mai ales atunci cand vorbesc la telefon cu cineva. Si sunt FOARTE sigur ca nici pe cel cu care vorbesc la telefon nu-l intereseaza de marele eveniment de muzica populara Ruga “nu stiu carui satuc, ca nu i-am tinut minte numele deci nu-i important” unde o sa cante “Baby Minune” ( ba frate! ce nume isi aleg si astia ).

Ah, nu te prinzi ca ar trebui sa vorbesti mai incet nici cand ma uit insistent la tine ? Te uiti ca boul, adica. Imi mai plac si toti basinosii care lucreaza la diverse firme de paza. Nus`cum sechiuriti. Mosuleti de 65 de ani care fac pe ei, in posturi de paza. Ce pot aia sa pazeasca ? Rahatul cainelui, ca pentru altceva sigur n-au nici fizic, nici cap. Si imi plac si mai tare cand se lauda cum ii ameninta ei pe smecherasii care vin la furat, cum le zic ei vorbe de shvartzanegari si fug hotii ca din gura lupului. Si se lauda, aproape tipand, sa fie siguri ca ii aude nu doar mosuletul – pesemne interesant de scheme de kung-fu ale sechiuriti eigentului de 65 de ani – dar si restul autobuzului, adica bucatelele tinere. Asa isi demonstreaza potenta, e mascul alfa!

One thought on “Le dobitocii din l`autobuz

  1. Public User

    eh da!

    scriam despre finutele carora nu le plac barbatii nebarberiti 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *