La Costanta

constantaTrecand prin legi idioate si prin programul uneori prea scurt al institutiilor publice, am reusit sa imi rezolv o parte din problemele cu actele  intr-o singura zi. Asta a insemnat condus agresiv ( la risc de amenda ), telefoane peste telefoane, alergat in cerc pentru ca unii nu stiau pe ce lume traiesc.  Dar totul e bine cand se termina cu bine, motiv pentru care acum sunt la Constanta.

Am facut oprire fortata la Deva pentru ca alternatorul a facut figuri si am ramas fara baterie ( nici macar sa aprind avariile nu mai puteam ), dar acolo am dat de niste mecanici faini care au rezolvat problema si rapid si ieftin. Asadar, am reusit ca pana la ora 10 sa ajung in Alba Iulia, sa dau un tur scurt prin oras si apoi sa merg mai departe. Oprire la Sibiu si inca una pe mareata autostrada A1. Dimineata am fost in Constanta.

Pe langa chestiunile legate de lucru pe care trebuie sa le rezolv, am avut ocazia sa ma balacesc si prin mare si sa ma intind la soare, pe plaja in Mamaia. Sunt programate si niste iesiri pana la Costinesti, Mangalia si Vama Veche. Am tras si cateva cadre de prin Constanta, dar nu am descarcat nimic in laptop, asadar pozele vin mai incolo.

3 thoughts on “La Costanta

  1. Diana

    Salutare,

    Am dat de blogul tau prin… dulceata de visine. Cautam o reteta (ca mi-a trantit mama o tona de visine) si am gasit-o. Am citit despre tine ca ai trait in Valea Jiului, apoi in Timisoara si ca te-ai nascut la Sibiu. M-am pus pe ras pentru ca eu m-am nascut in Valea Jiului, m-am mutat la Timisoara ( unde am si stat 10 ani) si acum vreau sa ma mut la Sibiu. :))
    Numai bine!

  2. Public User

    Buna Diana!

    Simpatica treaba, zic ! Dar nu vad de ce ai lasa Timisoara pentru Sibiu…

    Stiu ca si Sibiul e un oras foarte frumos si cu diverse oportunitati, dar Timisoara parca e ceva mai mare si “te ajuta” la mai multe ( including job options ).

  3. Diana

    Mare dreptate ai in ce priveste treaba cu joburile, dar din fericire job-ul meu e tare “hai-hui”. 🙂 Pot lucra oriunde, atata timp cat am laptop si internet.
    De Sibiu m-am indragostit si pentru sufletul meu conteaza mai ales atunci cand lucrez….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *