La ce nu pot renunta

cadouri

La ce nu pot renunta

Intrebarea venita de la Dani e tricky. Sigur pentru fiecare dintre noi are un alt sens, in momentul in care ne este rostita. Unora le este imposibil sa renunte la tigari. Altora le este imposibil sa renunte la sport. Lui Marius ii este imposibil sa se abtina de la mancarea buna ( esti un mancau ba! ). Fiecare are niste slabiciuni!

Eu unul, nu cred ca pot sa renunt la mai multe, desi situatiile se schimba foarte repede si trebuie sa ma adaptez, de fiecare data! Spre exemplu, nu as putea renunta acum la computer. Fara un notebook langa mine simt ca n-am stare. Simt nevoia sa fiu online, simt nevoia sa caut, simt nevoia sa fac ceea ce-am facut in ultimii 4 ani si ceva. Nu as putea renunta la vise. Imi place sa visez, imi place sa imi “desenez” planurile pe o foaie imaginara, pastrandu-le acolo, intr-un dosar, pe care il deschid din cand in cand. In fond, ce suntem, fara vise ?

Nu pot sa renunt la masina! Daca stau 2-3 zile pieton, parca ceva nu-i in regula. Asta e doar din cauza ca m-am adaptat unei noi modalitati de transport.

Nu pot sa renunt la ea, care-i innebunita sa faca mereu cadouri, care stie sa ma faca sa zambesc, care se implica mereu puternic in ceea ce face.

Nu pot sa renunt la societate. Desi sunt “tipul din spatele calculatorului“, imi place sa ies, sa ma plimb. Imi place sa vad oameni mereu pusi in miscare, oameni care discuta, oameni care se cearta, oameni care se iubesc.

PS: post pentru concursul organizat de Dani pentru cadouri!

2 thoughts on “La ce nu pot renunta

  1. Public User

    da da, ma si iubeste, ca n-are de ales…

  2. yahoo status

    la multe ­čÖé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *