KiK deschide primul magazin din Timisoara

KiK are de cateva luni mai multe magazine deschise in Romania, dar iata ca cel mai popular retailer de îmbracaminte la pret redus din Germania deschide un store si in Timisoara.

Inaugurarea oficiala este Vineri, 31 mai, de la ora 09.00. Cumparatorii se vor bucura de promotii cu ocazia Zilei Copilului: in 31 Mai si 1 Iunie toate produsele din magazin vor fi reduse cu 10%, iar hainele și accesoriile pentru copii vor avea o reducere de 20%.

Eu am avut ocazia sa vizitez magazinul (bulevardul 16 decembrie 1989, nr. 71, etajul 1, deasupra de Mega Image) cu o zi mai repede de lansarea oficiala si va pot spune ca sunt destul de multe lucruri interesante de vazut si din categoria home & living, nu doar imbracaminte. In cei peste 800 de mp ai o gama destul de ampla de produse la preturi accesibile.

Eu am plecat de acolo cu doua tricouri pentru sport (fotbal / sala) Adidas, la 40 de lei bucata – mi s-a parut un pret chiar foarte bun.

Si putin din comunicatul de presa:

„Inaugurarea primului magazin KiK din Timișoara e un moment foarte important pentru noi. Este al doilea oraș mare din România și cel mai mare oraș din vestul țării în care deschidem în doar câteva luni de la intrarea noastră pe piață. Acest lucru ne dovedește că există o cerere tot mai mare pentru produsele de calitate KiK, la un preț foarte bun. Îi așteptăm pe timișoreni să se convingă de acest lucru. Le-am pregătit numeroase surprize pentru primul weekend de vară”, a afirmat Raluca Hartmann, directorul general al KiK România.

Comunicat de presa KiK

Pentru 2019, retailerul și-a propus să continue expansiunea pe piața românească, având ca obiectiv să adauge în portofoliu peste 30 de noi magazine în întreaga țară. Compania mizează pe încrederea românilor pentru produse de calitate germană și pe prețurile imbatabile practicate. Orașele în care discounterul a ajuns deja anul trecut sunt: Oradea (2 magazine), Piatra Neamț, Botoșani, Sighetu Marmației, Brăila (2 magazine), Mioveni, Vaslui, Bistrița, Craiova, Râmnicu Vâlcea, București (Bucur Retail Park, Liberty Center), Constanța.

Comunicat de presa KiK

Spor la shopping!

Magazin KiK Timisoara
Magazin KiK Timisoara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *