Jack Reacher: Never Go Back (2016)

Dupa preview-ul in exclusivitate al Expand your Mind, Doctor Strange si dupa ce am ratat Inferno (2016) la 2 zile dupa, datorita city break-ului la Londra, astazi am ajuns la Jack Reacher: Never Go Back (2016) la IMAX in Cinema City Shopping City Timisoara. Filmul se difuzeaza incepand din 20 Octombrie si, desi nu sunt cel mai mare fan al lui Tom Cruise, merita vazut pentru unele schimburi de replici si fazele de capaceala – destul de dese. Danika Yarosh face un rol bun, replici amuzante si o prezenta buna in film, dar Cobie Smulders e doar frumoasa si cam atat.

poster-exclusiv-imax_jack-reacher

Probabil ca filmul nu este pentru toata lumea, dar daca iti place actiunea, universul in care Jack Reacher trebuie sa descopere adevarul, impartind cu lejeritate pumni in stanga si in dreapta, este conturat pe ideea unei conspiratii a unei agentii guvernamentale sau a fortelor armate (aici nu am inteles foarte bine cine era responsabil pentru ce). Filmului nu ii lipsesc nici dulcegariile, mai ales atunci cand Jack descopera ca s-ar putea sa aiba o fiica, dar finalul lamureste intr-o maniera interesanta si aceasta neclaritate purtata pe tot parcursul ecranizarii.

Te las mai jos cu un trailer si cu recomandarea sa iti faci timp pentru Jack Reacher: Never Go Back (2016), chiar daca nu ai urmarit prima parte, din 2012.

Si later edit:

IMAX a prelungit parteneriatul cu Warner Bros. Pictures si urmeaza sa difuzeze in cinematografele din Timisoara si Bucuresti inca 12 titluri interesante:

Printre cele mai cunoscute se numara: „Kong: Skull Island” si sequel-ul la „Godzilla”, „Blade Runner 2049”, „Tomb Raider”, „Ready Player One” al lui Steven Spielberg, „The LEGO Batman Movie”, „Minecraft”, sequel-ul la „The Fantastic Beasts and Where to Find Them”, precum si filmele anuntate anterior „Justice League”, „Wonder Woman” si alte titluri DC.

Se anunta o perioada interesanta din punct de vedere cinematografic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *