Iron Man – Omul de Otel (2008)

iron man (2008)

Iron Man – Omul de Otel (2008)

Mi s-a parut un film destul de interesant, multe efecte speciale si per ansablu Robert Downey jr. face un rol bun.

Povestea

Povestea nu este totusi foarte clara la inceputul filmului. Tony, in calitate de CEO al Stark Industries, ajunge prin desert sa testeze o racheta, apoi este capturat de un grup de teroristi, insa in timpul atacului, desi era protejat de o armura de otel, fragmente dintr-o arma ii ajung la inima. Este operat intr-un mod ciudat si ii este montat un dispozitiv electric, care-l tine in viata, alimentat de la o baterie auto.

Intre timp reuseste sa isi schimbe “inima artificiala”, realizand un aparat state-of-the-art folosind o tehnologie pe care initiat nu o credea posibila.

Insurgentii il captureaza si il tin in viata pentru a le realiza mai multe rachete marca Stark, insa in timpul pe care il are disponibil pentru a realiza armele, Tony, impreuna cu medicul de origine araba care il operare, realizeaza o armura care sa protejeze tot corpul si care sa fie capabila de o contra puternica.

Omul de otel…

Astfel apare prima versiune a “Omului de Otel” – realizat dupa un model pe care Tony, din nou, nu-l credea realizabil.

De aici povestea incepe sa fie mai clara, incep tot mai multe efecte speciale, Tony reuseste sa se salveze si sa isi construiasca un “Om de Otel” alimentat cu energie de la dispozitivul care-l tine si pe el in viata.

Puteti vedea si trailerul mai jos, mie unuia mi s-a parut un film interesant si probabil ca ma va tenta si partea a doua a filmului, asteptata insa abia in 2010.

Produs de
Marvel Enterprises

Distribuitorul international
New Line Cinema, Paramount Pictures

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *