Intrebare pentru service-urile auto

service autoE normal ca un service auto sa aiba cel putin un parteneriat cu un magazin de piese auto ori cu un depozit de piese auto. E mult mai bine atunci cand service-ul auto e parte dintr-un magazin auto, pentru ca altele sunt preturile, altfel se misca baietii cu piesele, se monteaza totul mai repede si daca piesa nu se potriveste, e imediat inlocuita. Dar care e faza cu service-urile care fac doar o parte din masina si cealalta nu ?

Spre exemplu, de ce unele service-uri se ocupa, ca lucrari majore, doar de sistemul de injectie al unui autovehicul si nu desfac si motoarele, in timp ce alte service-uri desfac motoarele, dar nu se ocupa de injectie ? Asta cauzeaza probleme mari clientului. Clientul primeste garantie, spre exemplu, pentru niste injectoare ( sau diuze de injectoare schimbare ), dar o primeste doar daca motorul si instalatia este curatata de catre service-ul de la care primeste injectoarele. Service care, insa, nu se ocupa de asa ceva, pentru ca nu desfac motoare. Asadar, ce se intampla ? Pierzi din start garantia ? Cu motorul e invers, daca faci o segmentare, de multe ori esti nevoit sa testezi si injectoarele, ca sa nu maresti viteza uzurii segmentilor noi, dar service-ul nu se ocupa cu asa ceva. Mai sunt si cazurile cu pompele de injectie, cutiile de viteze si alte astfel de piese, pentru care esti nevoit sa alergi in 10 locuri

Prea putine sunt locatiile la care le primesti pe toate. Acolo se duc si vor ramane clientii, pentru ca este service-ul la care omul se duce linistit, stiind ca cineva ii va rezolva problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *