Inlocuiri la masina

Astazi am facut schimbul de ulei, asadar am filtru de ulei nou + 5 litrii de 5w – 40, in speranta ca motorul o sa mearga mai lin cu unul dintre cele mai ok uleiuri auto de pe piata.

Pe langa asta, am inlocuit filtrul de motorina, pentru ca pe cel vechi l-am uitat cam multisor pe masina. Parca se simte o oarecare diferenta la pornire ( mult mai rapida ), dar se poate sa fie si fals, din cauza ca a fost destul de cald afara si motorul a mers mai toata ziua. Cine stie…

Din pacate, am in continuare fum alb si dens la pornire, asa ca pompa de injectie sau injectoarele sunt pe checklist in viitor. Cam scumpe, dar va trebui sa sacrific niste timp si bani ca sa le pun la punct, odata pentru totdeauna. M-am interesat si de alarme auto, intentionez sa montez una pentru ca ma simt mai in siguranta cu un bipuitor.

V-am spus si ca am spalat masina ? dupa multe drumuri obositoare, kilometrii de tot felul, uite ca i-a venit si vremea de un curatat profesionist la spalatorie. Arata mult mai bine.

3 thoughts on “Inlocuiri la masina

  1. bagamare

    vad ca ai pus-o bine la punct. 😉

  2. Public User

    Da, incerc sa o intretin pe cat posibil.

  3. Carmen din Constanta

    Intotdeauna trebuie sa ai grija de un lucru, in acest caz masina, daca vrei ca el sa functioneze in cele mai bune conditii si un timp mai indelungat. 🙂 Este foarte bine ca te preocupi sa nu-i “lipseasca” nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *