Ingheata pretul la apartamentele din Bucuresti ?

Se pare ca bucurestenii au noroc la chestia asta, preturile apartamentelor vechi a inghetat la pretul de acum si nu va mai creste.

Totusi, noi ce din provincie, inca trebuie sa ne asteptam la cresteri de 15-30%. Adica, de parca nu e si asa imposibil sa imi cumpar un apartament in Timisoara, pentru ca e trecut de 60.000 Euro, dar o sa creasca si mai mult. Sincer, piata imobiliara din Romania e complet razna. In Germania sunt apartamente si case mult mai ieftine decat in Romania, iar conditiile sunt mult mai bune.

Romania, defapt piata imobiliara din Romania, a ajuns spatiu de afaceri pentru investitorii straini, de aceea cei care se ocupa cu vanzarea, inchirierea de apartamente in Timisoara, Bucuresti, Cluj sau mai stiu eu pe unde se vad apartamente la preturi din astea nepamantene, au ca target investitorii straini. Spre exemplu acest agent de imobiliare targeteaza pentru Timisoara atat investitorii / cumparatorii din Germania cat si pe cei din Italia. Asta spune multe despre cum a evoluat domeniul imobiliar in Romania.

2 thoughts on “Ingheata pretul la apartamentele din Bucuresti ?

  1. kosmin

    Nu imi dau seama cat trebuie sa castigi ca sa poti cumpara o locuinta in ziua de azi….

  2. Mihai Jepan

    Undeva pe la 5-6000 euro lunar ? ­čÖé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *