Incotro vara asta?

Uite ca mai sunt romani care se distreaza pentru ca isi permit, dar nu litoralul nostru este tinta lor. Nici vorba ! Ei isi aleg destinatii pentru Grecia,Emiratele Arabe Unite, peninsula Italiei sau mai nou, pe la vecinii nostri din sud. Am destui vecini care isi fac planuri inca de asta iarna unde isi vor petrece o saptamana de vara.

Unii au inceput sa stranga bani inca de pe atunci, pentru altii, e a nu stiu cata plimbare pe anul asta, dar totusi, toata lumea vrea sa plece. Destui vor pleca cu masinile proprii, alti vor alege avionul. Si de aici a pornit frenezia: bilete de avion, de unde ? Cat costa, hai sa le cumparam cu cateva saptamani dinainte,ca sa fie mai ieftine. Altii au inceput sa umble dupa asigurari. Unii au ales serviciile RCA Ieftin, altii au zis ca nu, vor sa mai caute. Apoi grija Cartii Verzi. Daca unii au aveau deja incheiate asigurarile rca si nu trebuiau acum sa le reinnoiasca, au descoperit cu stupoare ca pe Cartea Verde nu aveau Turcia inclusa. Intereseaza-te ce trebuie sa faci si desigur, cat o sa te coste.

Dar am amici care vor alege drumul catre mare.Mai mult din patriotism, pentru ca marea problema este pretul ridicat si serviciile care lasa de dorit. Statiunile extreme sudice precum Cap Aurora, Venus ori Saturn sunt mai mult pentru cei cu copiii care isi doresc un sejur linistit, departe de motoarele ambalate din Mamaia .

Voi, aveti ceva planuri ?

————————————————————

(P) Pentru cei care prefera drumurile prin tara si doresc sa beneficieze de un serviciu de calitate, PrimusTrans ofera transfer aeroport Bucuresti si transfer in Romania.

One thought on “Incotro vara asta?

  1. Gabriela

    Foarte bun articol, multumesc pentru recomandare. Si eu cautam un RCA mai ieftin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *