Incendiu in Valea Jiului

incendiuFilmasem, ultima data cand am fost in Valea Jiului, un incendiu in municipiul Lupeni. Nu am filmat foarte mult, doar vreo cateva “bucatele” de 20-30 de secunde. Am facut si niste poze, pentru ca mi s-a parut interesanta reactia oamenilor de acolo si felul in care actionau pompierii.

Sincer, daca as mai locui acolo, mi-ar fi frica de un incediu. Intr-o cladire mai inalta, sa zicem la etajul 2, nu prea ii vad pe pompierii de acolo in stare sa faca fata situatiei. Si asa, pentru 3 garaje care au luat foc s-au chinuit mai bine de o ora, ca sa nu mai zic nimic de timpul de interventie.

Un domn cam cu burta, echipat in pompier, incerca sa dea ordine prin zona si ii trimitea tot pe cei tineri mai aproape de foc. Bag seama ca era “sefu`” de pe acolo. Probabil experienta lui in materie de stingere a incendiilor nu era necesara la niste amarate de garaje si de aceea ii trimitea mai departe doar pe tineri.

De indata ce descarc imaginile din telefon, le voi posta si online ( v-am spus cat imi place telefonul meu ? face poze misto ).

One thought on “Incendiu in Valea Jiului

  1. Public User

    Eu tot timpul sunt “modest”. SI asta este, unii dintre noi mai au si de lucrat, nu stau toata ziua la barfa pe blog ­čśŤ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *