Idei de cadouri peantru EA – chiar și nu doar pentru Ziua Îndrăgostiților

Guest post via Adriana, careia ii multumesc pentru articol.


La fel de clișeic ca în fiecare an, la sfârșit de Ianuarie se încep căutările după cadouri pentru el sau pentru ea. Dacă ele se descurcă ceva mai ușor pentru că un voucher de karting sau tras la tir este simplu de luat, când vine vorba de un cadou pentru femei totul devine complicat.

Mergi la sigur cu bani sau un voucher valoric

Poate nu îi place stilul, modelul culoarea dacă vorbim de genți damă ieftine. Riscul să nu îi placă și să fi plătit mult pe produs este cu atât mai dezamăgitor, deci te rezumi la lucruri accesibile dacă chiar ai ceva mai mult curaj.

Cel mai simplu cadou de făcut este să bagi niște bani într-un plic și să cumperi un buchet de flori. Sigur că în acest caz intervine partea cu: Dar chiar nu ai vrut să îți bați capul deloc? Atunci poate scapi ușor cu un voucher pentru magazinul ei preferat. Answear, FashionDays sau poate crezi că are nevoie de palete machiaj noi și cumperi un voucher cadou de la Notino.

Seturi cadou pentru femei

Una dintre cele mai populare căutări: Seturi cadou femei, pentru că un set de parfum, loțiune de corp și ulei poate rezolva multe probleme când vine vorba de inspirație. Dacă știi și ce parfum preferă sau măcar dacă preferă cele dulci în detrimentul celor fresh, ai un extra avantaj. Mini-seturile de parfumuri care arată foarte bine pot fi scuza perfectă pentru a testa miresme noi fără a te da de gol că de fapt nu știi ce îi place.

Bijuterii

Poate fi simplu și nu prea. Vezi că are o brățară Pandora? Poți rezolva simplu cu încă un pandantiv special. Dacă deja are prea multe pandantive, poți opta pentru o brățară nouă. La inele e prea complicat deci mai bine te orietenzi către coliere sau cercei. Totul e relativ în zona bijuteriilor astfel nu este foarte recomandat să te riști decât dacă știi măcar în mare ce îi place.


Dacă nimic nu se potrivește, invit-o la cină într-un restaurant elegant sau poți lua niște bilete de avion pentru o escapadă de weekend dacă ai bugetul necesar pentru o astfel de surpriză. Cu siguranță nu se așteaptă la așa ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *