Hitman 4 – Blood Money

hitman blood money

Hitman 4 – Blood Money

Stiu ca e cam tarziu sa mai zic si eu ceva despre jocul asta, insa intr-un exces de agitatie, l-am terminat. Foarte rapid, in cateva zile. In general nu prea ma joc pe computer. Singurul joc pe care l-am avut instalat in calculator in ultimii cativa ani a fost Football Manager.

Nu stiu cum a reusit sa ma prinda Hitman Blood Money, insa uite ca m-a prins. Pacat totusi ca nu am avut timp sa-l joc asa cum trebuie, nu am avut timp sa fiu “silent assassin” – in general trageam in toata lumea ca sa termin misiunea mai repede ( am ajuns chiar si la stadiul de terrorist )

Povestea jocului e destul de interesanta si finalul lasa de asteptat un Hitman 5 ( a aparut cumva ceva si eu nu stiu ? ). S-a mai jucat cineva Hitman Blood Money ? Ce parere aveti de el ?

sursa imagine

One thought on “Hitman 4 – Blood Money

  1. cristi

    aoleu…
    poi acest joc a fost toata distractia mea pe o perioada de timp ma jucam pe el de trasnea intr-un final lam term hitman 5 nu am vazut sa apare dar cat de curand va aparea deci este un jok nu fain ci super fain merita jucat de toata lumea va zic eu:D:D:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *