Google is mad

Pe bune! 🙂

Foarte multe updates in SERPs of Google in ultima vreme. Nu imi dau seama care este rostul, cert e ca site-urile se muta destul de des ( zilnic ) de pe o pozitie pe cealalata. Unele urca, altele coboara ( vorbesc despre site-urile la care lucrez eu ), cert e ca vreo 4 site-uri au schimbat numarul de vizitatori odata cu modificarile astea atat de dese ale paginilor de rezultate Google Romania.

Cu ocazia asta m-am apucat sa testez si eu mai multe in structurile interne de link-uri ale unor site-uri in speranta ca voi afla mai multe si din partea asta de SEO on page.

Daca te intereseaza, poti sa citesti si articolul meu in engleza, prezent aici : This is how Google plays

3 thoughts on “Google is mad

 1. kosmin

  Poate aplica alt algoritm ?

 2. Adeline

  Hm… You have just saved me! Chiar nu mai intelegeam ce se intampla. E adevarat… e si vina mea pentru ca nu ma obosesc sa ma pun la curent cu ce mai face “gigantul” si doar ma mir ca lucrurile stau altfel 😉

 3. Mihai Jepan

  @Kosmin – e posibil sa faca modificari mai mari la algo.

  @Adeline – treburile sunt mult mai complicate decat se vad la suprafata. Eu realizez niste teste si incerc sa fiu la curent si citind articolele unor grei in SEO din International si totusi sunt unele probleme de care imi dau seama foarte greu.

  Multi se cred “experti SEO” si aplica “black hat”, ca sa ii vad dupa 2 zile ca pun o intrebare idioata pe vreun forum mai mare.

  Google schimba multe, cand schimba cate ceva ce merita mentionat, o sa fie pe blog 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *