Geoagiu Bai si Ocna Sibiului

Initial am vrut sa abordez problema nesimtirii din trafic pentru ca aveam de povestit o situatie care mi s-a intamplat recent in parcarea de la Kaufland Sagului, in Timisoara, dar pentru ca postul avea destul de multe detalii, am zis ca il mai aman putin. Asadar, azi va prezint Geoagiu Bai si Ocna Sibiului. Aceleasi sincere multumiri lui Resnick, e a realizat imaginile si mi-a trimis si un scurt mesaj:

…in cazul strandului Geoagiu, pot sa spun ca imi place, la modul general, poate cu exceptia taxei de intrare,dar cand e vorba de relaxare,intr-un cadru placut,nimic nu-i prea mult, nu-i asa? Acolo sunt doua bazine curate, mediul inconjurator este placut, aerul este puternic ionizat, deci e de recomandat!

[…] cateva imagini cu strandul cu apa sarata de la Ocna Sibiului, super civilizat, amenajarea si arhitectura cladirilor restaurantului si hotelului te duc usor cu gandul la renumita statiune de fite a francezilor Biaritz…Apa este cu o concentratie de sare atat de mare ca si un inotator prost ca mine sta la suprafata fara efort, singura conditie e sa te intinzi comod si sa tii nasul in sus! Recomand calduros aceasta locatie, in ciuda pretului de cazare oarecum ridicat pentru buzunarele maselor, insa conditiile – si aici ma refer la absolut toate – isi merita cu prisosinta pretul!

Personal am fost la Ocna Sibiului si intr-adevar e o statiune mica si cocheta. Am observat ca exista si locuri de camping special amenajate cu conditii chiar OK. De Geoagiu Bai nu pot spune multe; desi am trecut de nenumarate ore prin zona, nu m-am oprit la strand.

Geoagiu Bai

[nggallery id=7]

Ocna Sibiului

[nggallery id=6]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *