Gazon rulou in Timisoara

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa ai propriul tau teren de fotbal, in curtea din spatele casei ? Propriu tau teren de joaca, la care ai acces la orice ora si pentru oricat cat timp. Eu unul o vad ca pe o chestie foarte misto. Si m-am interesat cam care ar fi costurile si am ramas surprins de faptul ca oricare dintre noi poate face un efort pentru a-si satisface “moftul” cu terenul de sport. Evident, daca vrei ca totul sa iti iasa mai ieftin, trebuie sa stii sa torni o placa de ciment si sa pui chiar tu gazonul rulou.

Pe langa terenurile de sport, gazonul rulou mai merge si la terase sau pur si simplu la amenajarea unei gradini sau a unui mini-parc. E aplicabil atat pentru firmele mai mari care vor sa inlocuiasca gri-ul betoanelor cu ceva mai placut ochiului, cat si pentru persoanele fizice care vor sa isi amenajeze mai frumos. Practic, gazonul poate fi foloit la cam tot ceea ce inseamna spatii exterioare apropiate de o cladire. Am mai scris acum o vreme despre Danimex, cei care se ocupau si de amenajarea de spatii verzi in Timisoara; ei bine, tot la ei gasiti si mai multe informatii despre topicul abordat de mine ( info pe site :  gazon rulou Timisoara );

Daca preferati solutia eco, atunci aveti mare grija de iarba naturala; e mult mai greu de intretinut, nu are nici aspectul unui gazon rulou, insa prospetimea si mirosul acesteia fac diferenta. Si e necesar sa va dotati cu o coasa, preferabil moto  ( electrica ).

One thought on “Gazon rulou in Timisoara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *